DE BEDSTE BIBELHISTORIER

En ny generation af børn får nu deres egen genfortælling af Bibelen med DE BEDSTE BIBELHISTORIER af biskop Steen Skovsgaard

I DE BEDSTE BIBELHISTORIER fortæller biskop STEEN SKOVSGAARD i børnehøjde 45 af de bedste fortællinger fra Bibelen. Alle de kendte historier er med: Fra Adam og Eva, Moses med de ti bud og Daniel i løvekulen til Jesu fødsel julenat, påsken, den barmhjertige samaritaner og alle de andre store lignelser. Alle historier er illustreret af Gill Guile, hvis varme og sjove tegninger børnene kan gå på opdagelse i.

”Hver generation har sin børnebibel, hvor børnene kan møde Bibelens fortællinger for første gang. Jeg er glad og beæret over at kunne bidrage med denne nye genfortælling.Vi har alle brug for fortællinger, hvor vi møder mennesker, som vi kan spejle os i. De gør verden større. I Bibelen finder vi nogle af de største og mest betydningsfulde historier. Her er dramaer, store følelser og beretninger, der fører os ind i de lyseste og de mørkeste kroge af menneskelivet. Og vigtigst af alt, så hører vi, at Gud elsker os og vil os det godt.”
Steen Skovsgaard, biskop i Lolland-Falsters Stift

HENT PRESSEBILLEDER HER

DE BEDSTE BIBELHISTORIER
Fortalt af Steen Skovsgaard

Illustreret af Gill Guile
271 sider, 199.95 kr. 
Udkommer onsdag den 17. september