KÆRLIGHED OG KALVEBRISLER

Med skarp pen og stor selvironi blander Kåre Gade betragtninger om tiden midt i livet med lækre opskrifter fra det lettere avancerede hverdagskøkken. Årets sjoveste kogebog og arvtageren til Roald Als’ nyklassiker ”Kvinderne ud af køkkenet”.

KÆRLIGHED OG KALVEBRISLER er en hyldest til den gode mad og hverdagen som sådan. Bogens opskrifter rummer masser af inspiration til den modne gourmand, hvis ophold i køkkenet foruden madglæde typisk vil skyldes flugt fra andre familiære pligter.

Alle opskrifter ledsages af underfundige klummer om tiden midt i livet, som det nu tegner sig med store drenge og skarpe knive, friture og forglemmelse, grød, svenske klassikere, en udødelig abe i regnen, skipperskæg, sælsomme dufte i natten, ananas i flertal og skyld, skam og død på fødselsdagsbordet. Samt en sød hustru, der er træt af, at familiens måltider konstant skal ophøjes til klummemateriale.

KÅRE GADE (f. 1961) er kulturjournalist og presseattache ved den danske ambassade i London. Han har skrevet madklummer for Kristeligt Dagblad i en årrække og har tidligere udgivet kogebogen ”Ansjos – hyldest til den lille fisk med den store smag” (2011), der foruden 6 hjerter i Politiken blev belønnet med Den Danske Bogdesignpris 2011.

KÆRLIGHED OG KALVEBRISLER
Mad for modne mænd

Af Kåre Gade
171 sider, 199,95 kr.

Udkommer fredag den 31. oktober 

HENT PRESSEBILLEDER