Før- og eftertanker

- Foto: Foto: Leif Tuxen.

I Før- & eftertanker møder vi Møllehaves mennesker dem han har mødt og kendt, levende og døde, unge og gamle, forfattere og malere, højtråbende provokatører og stille eksistenser

Der er læseoplevelser og teaterbesøg, store øjeblikke og små mirakler. Og som altid, når Møllehave er i nærheden, er hans livfulde varme til at tage og føle på.

Bogen fortæller både om Møllehaves swingende begejstring for livet, hans lyse tilgang til tingene og om alvorlig sygdom og nye livsvilkår. I vinteren 2008 blev Møllehave ramt af to blodpropper og måtte sætte alt i bero. Men ikke længe. Og på intet tidspunkt kunne han lade klummeskriverierne ligge til Før- & eftertanker.

De fleste af bogens tekster har tidligere været bragt i Kristeligt Dagblad og lægger sig dermed i kølvandet på sidste års store Møllehave-succes, Indtryk og udtryk.

Johannes Møllehave (f. 1937) kræver ikke nærmere introduktion: Som danskernes yndlings-forfatter, skattet foredragsholder, evigt omkringfarende præst og foredragsholder er han kendt af alle og elsket af flere!

Isbn 978-87-7467-025-4
Pris 249,-
250 sider
Hæftet
1. udg., 1. oplag
Omslag: Allette Bertelsen, Imperiet

Johannes Møllehave - bog, Kristeligt Dagblads forlag, før- og eftertanker.
Johannes Møllehave, Før- og eftertanker