Målbevidste svinkeærinder

At læse MÅLBEVIDSTE SVINKEÆRINDER kan sammenlignes med at se eller gense en storby – men med en guide, der viser en alle de små, listige steder, man ikke kendte, går bag om de kendte attraktioner, man troede, man kendte, og introducerer en til de skønne ting, man gerne vil kende! Foto: Uffe Weng,

Storm P. sagde: Man skal ikke lave om på naturen se bare på Langeland, hvis den lå på den anden led, så kunne man jo hverken komme frem eller tilbage.

Sådan er det også med Johannes Møllehave. Han er helt sin egen også når han går gennem kulturen og det er der kommet en række skønne svinkeærinder ud af. Målbevidste, siger han, men svinkeærinder!

Storm P., Dostojevskij, Kierkegaard og de andre huspoeter spiller alle med i denne samling klummer og kronikker, hvor Møllehave fortæller om studie-værter, skuespillere, forfattere, (livs)kunstnere og andet godtfolk.

At læse MÅLBEVIDSTE SVINKEÆRINDER kan sammenlignes med at se eller gense en storby men med en guide, der viser en alle de små, listige steder, man ikke kendte, går bag om de kendte attraktioner, man troede, man kendte, og introducerer en til de skønne ting, man gerne vil kende!

JOHANNES MØLLEHAVE (f. 1937) er præst og forfatter. Forårets store bestseller, Erik Bjeragers Det ender godt Johannes Møllehave om døden er trykt i mere end 25.000 ex., og med Målbevidste svinkeærinder er Møllehave igen i storform.

Johannes Møllehave
MÅLBEVIDSTE SVINKEÆRINDER
Isbn 978-87-7467-042-1
246 sider, 249 kr.
Hæftet

Køb Målbevidste svinkeærinder her