Glædens bog

To af vor tids vigtigste åndelige ledere, Nobelprismodtagere og nære venner, Dalai Lama og Desmond Tutu, udforsker sammen glædens væsen. Resultatet er ”Glædens bog”, der udkommer i over 20 lande.

DALAI LAMA og DESMOND TUTU har begge viet deres liv til fredelig modstand mod enhver form for undertrykkelse. Men trods den megen lidelse de har set og mærket, også på egen krop, har de bevaret en helt utrolig glæde – varm, boblende og smittende.

Under et ugelangt besøg i Dalai Lamas residens i Dharamsala i Indien diskuterede de to vise mænd og nære venner glædens væsen. Hvor kommer den varige glæde fra? Hvordan kan man dyrke sin egen indre glæde i en turbulent og konfliktfyldt verden? Kan glæden gives videre? Og hvad siger forskningen egentlig om sammenhængen mellem glæde og helbred?

GLÆDENS BOG er resultatet af deres dybe samtaler. Dalai Lama og Desmond Tutu taler ud fra deres personlige erfaringer og forskellige tro. Igennem samtalerne bliver de desuden udfordret af spørgsmål om glæde og lykke, som mennesker verden over har sendt dem. Afslutningsvis deler de en række bønner, meditationer og øvelser, der kan styrke den enkelte læser i selv at dyrke glæden.

En inspirerende, varm og kærlig bog om at finde glædens udspring i sit eget indre.