Kunsten at handle klogt

"Kunsten at handle klogt" er opfølgeren til den internationale bestseller "Kunsten at tænke klart". En polemisk og humoristisk bog om menneskelige fejlslutninger, der forhindrer os i at handle hensigtsmæssigt. Forfatteren Rolf Dobellis pointe er klar: Vi har ikke brug for mere kløgt og nye ideer – vi har brug for mindre dumhed.

KUNSTEN AT HANDLE KLOGT giver gode råd til, hvordan man handler hensigtsmæssigt – både privat og på arbejde. Vejen fra tanke til handling er ofte kort, men ikke desto mindre belagt med mange fælder og forhindringer. Menneskets hjerne lader sig konstant forføre af irrationelle impulser, som ubevidst styrer vores handlemønstre. Klar tænkning og handling kræver derfor øvelse.

Rolf Dobelli giver i bogen 52 eksempler på menneskelige fejlslutninger og tankefælder. Heriblandt hvordan man undgår: At tænke for meget, at lade sig styre af neomani og at være blind over for det bedste.

Forfatteren Rolf Dobelli, født 1966, er iværksætter og forfatter. Han bor i Schweiz og arbejder i krydsfeltet mellem videnskab, kultur og økonomi. Tidligere har forfatteren udgivet KUNSTEN AT TÆNKE KLART, der er udkommet i 35 lande.

KUNSTEN AT HANDLE KLOGT
52 afveje og blindgyder du kan undgå

Af Rolf Dobelli
240 sider, 199,95 kr.

Køb bogen her