Pas på familien - også når den går i stykker

Hele Danmarks familievejleder, Lola Jensen, er klar med den første danske bog om familieliv og skilsmisse fra A-Z.

”Hvis man én gang har valgt hinanden og fået børn sammen, har man valgt hinanden for livet.”
- Lola Jensen

Lola har en mission! Skilsmissekurven skal knækkes, for vi skylder vores børn og hinanden ikke at give op, når hverdagens udfordringer melder sig. Står parforholdet slet ikke til at redde, har Lola også en mission, nemlig at hjælpe familien så godt som muligt gennem den krise, en skilsmisse oftest er.

PAS PÅ FAMILIEN tager hånd om alle aspekter af en skilsmisse: fra den svære beslutning om et brud til anbefalinger vedrørende samvær med børnene, håndtering af ulykkelige bedsteforældre til praktiske løsninger i den nye sammenbragte familie. Er en 7-7-ordning mon til barnets bedste? Lola er ikke bange for at gå mod strømmen i sine erfaringsbaserede vurderinger. 

Undervejs holder Lola skarpt fokus på børn i alle aldre, for deres tarv og trivsel må altid veje tungest. Et barn slipper aldrig den familie, det blev født ind i. Det er forældrenes opgave at passe på denne familie – også når den går i stykker.

Lola Jensen er hele Danmarks familievejleder! På TV 2 giver hun gode råd og løsningsorienterede ideer til familieliv, opdragelse, børns udvikling m.m. Som foredragsholder møder hun tusindvis af forældre og fagligt personale, og som familievejleder gennem mere end 30 år har hun set og hørt ALT! Hendes humoristiske, kontante, men kærlige stil har gjort hende til et ikon for både forældre, fagpersoner – og børn. Tidligere har hun skrevet: DEN STORE FAR, MOR & BØRN samt DEN STORE BOG OM SKOLEBØRN.

HENT PRESSEBILLEDER

Pas på familien
- også når den går i stykker

 280 sider
299,95 kr.

Udkommer den 14. september 2015