Afhopperen - Mine 20 år i Scientology

Foto: Simon Klein Knudsen

En uhyggelig og højdramatisk beretning fra 20 år i Scientology, fortalt af en mand, der kender organisationen bedre end de fleste.

Efter at have lagt hele sit voksne liv og millioner af kroner i den religiøse sekt Scientology vender Robert Dam sig imod organisationen, vel vidende at det kan koste ham hans kone Tina, de to døtre, alle de nærmeste venner og jobbet. Men tvivlen er for stor, og historierne om magtmisbrug, manipulation og en pengegrisk ledelse er blevet for mange.

Som 20-årig takker Robert Dam ja til en gratis personlighedstest fra en smilende dame på Vesterbrogade. Vejen ind i Scientology ligger lige for, og hurtigt stiger den talentfulde, unge mand i graderne åndeligt såvel som professionelt, hvor hans forretningsevner giver genlyd helt op i topledelsen i USA. Men da der skal findes en syndebuk for det vigende medlemstal, møder han en kynisk og særdeles håndfast side af den organisation, der har lovet ham frelse.

LÆS OGSÅ:Første kapitel af Afhopperen.

AFHOPPEREN er Robert Dams personlige beretning, men fortæller også den utrolige historie om Scientology og grundlæggeren L. Ron Hubbard fra den spæde start i USA i 1950erne, over de dramatiske år på evig flugt fra skattemyndighederne til Hubbards mystiske død på en øde ranch i 1986.

Robert Dam
AFHOPPEREN Mine 20 år i Scientology
288 sider, 299 kr.
ISBN 978-87-7467-085-8

www.afhopperen.dk