AFHOPPEREN ryster og rører anmelderne

Robert Dams dramatiske beretning fra 20 år i Scientology har fanget anmelderne og medierne. Læs og se med her.

Jyllands-Posten
"En velfortalt og fængslende skildring af livet med Scientology," skrev Jyllands-Postens anmelder Asker Hedegaard Boye og gav bogen fem stjerner. "Dams historie om Scientology er historien om, hvad tro og vished kan gøre ved et menneske. Men også en moralsk fortælling om at sætte punktum. Om at have modet til at turde gøre op med et stykke af sig selv."

Kriseligt Dagblad
Gæsteanmelder Henrik Højlund skrev begejstret: "Bogen er uhyre veldrejet, en sand sidevender, en ren thriller ... en fremragende indføring i Scientologys uhyggelige parallelverden med den personlige histories stærke understregning."

24 Timer
Gratisavisen 24 Timer havde op til udgivelsesdagen været på byvandring med Robert Dam i København for at se på de mange bygninger, Scientology holder til i - bl.a. det europæiske hovedkontor på Jernbanegade. Læs reportagen her.

DR 21 Søndag
I et længere indslag om Scientology i 21 Søndag fortalte Robert Dam sin historie og om de metoder, Scientology bruger for at hverve nye medlemmer. Se indslaget her. TV2
Dagen efter udgivelsen var Robert Dam på besøg i både GO' Morgen og GO' Aften Danmark for at tale med Mikkel Beha Erichsen og Michèle Bellaiche om tiden i sekten og vejen ud.

TV2 Lorry
Robert Dam var ligeledes forbi TV2 Lorry til et interview om det dramatiske liv i Scientology. Se interviewet her!