Anmelderne om "Åbne døre": Fremragende erindringsbog

Omslag fra bogen. - Foto: Imperiet

Anmelderne roser Kjeld Holms nye erindringsbog til skyerne. Læs mere her

Kjeld Holms bog "Åbne døre" har begejstret anmelderne, og bliver kaldt for blandt andet et vidnesbyrd om livsmod, smuk og vigtig. Læs alle anmeldelserne her.

Politiken giver bogen 5 ud af 6 hjerter og kalder den en fremragende erindringsbog. De skriver: Flot gået. Flot skrevet. En smuk og vigtig bog, også for almindelige dødelige. Læs hele anmeldelsen her.

Berlingske Tidende uddeler 5 stjerner og skriver: Biskoppens erindringer er selv et vidnesbyrd om dette livsmod på trods, fordi han ikke blot fortæller om levet liv, men også undervejs fortolker det og sætter det ind i den lærerige samtid og kontekst, han lige siden barndommen har sanset så intenst, og som gennem læreårene i Århus udvider sig til en udogmatisk kristendom i respekt for tilværelsen og det andet menneske. Sagtmodigt og underholdende. Læs hele anmeldelsen her.

Århus Stifttidende giver bogen 5 stjerner og skriver: "Biskoppens erindringer er selv et vidnesbyrd om dette livsmod på trods, fordi han ikke blot fortæller om levet liv, men også undervejs fortolker det og sætter det ind i den lærerige samtid og kontekst, han lige siden barndommen har sanset så intenst, og som gennem læreårene i Århus udvider sig til en udogmatisk kristendom i respekt for tilværelsen og det andet menneske. Sagtmodigt og underholdende". Læs hele anmeldelsen her.

Nordjyske Stiftstidende giver bogen 4 stjerner og skriver om Keld Holm, at han: "(..) er en mand, der redigerer sit livs fortælling med så stor viden, sikkerhed og overblik, at det bliver en fortælling om tiden fra 1945 frem til i dag set gennem hans kloge og tænksomme briller, i mødet med de mennesker, han har redigeret til at være dem, der har gjort ham til den, han vil vise os, han er". Læs hele anmeldelsen her.

Kristeligt Dagblad skriver: "bogen er et fornemt portræt af efterkrigstidens Danmark - og et sympatisk sind i tiden". Læs hele anmeldelsen her.