DEN STORE BOG OM SKOLEBØRN - Værd at vide om barnet 6-10 år

Hele Danmarks familievejleder, LOLA JENSEN, giver i sin nye bog en tiltrængt håndsrækning og en kærlig opsang til de danske skolebørnsforældre.

I DEN STORE BOG OM SKOLEBØRN Værd at vide om barnet 6-10 år deler Lola Jensen ud af sin kolossale erfaring med børn i skolealderen. Alt fra skoleparathed over venskaber og lommepenge til skolehjem-samarbejde bliver behandlet, når hun med klare guidelines og konkrete råd gennemgår et skolebarns liv fra A-Å.

LÆS MERE: Uddrag af "Den store bog om skolebørn"

Ethvert skolebarn har sit liv på skolen og i hjemmet. Derfor hedder bogens to hoveddele Livet i skolen og Livet i familien. Her fortælles, forklares og eksemplificeres alt det, der optager skolebørn og deres forældre! Netop forældrene har Lola Jensen stor tillid til. For ja, de har masser af kompetencer, masser af evner og masser af ansvar. Især når det ikke udliciteres til skolen.

SE OGSÅ: "Den store Far, mor og børn - Værd at vide om barnet 0-6 år"

Lola Jensens bog om skolebørn er smækfyldt med eksempler fra det virkelige liv, breve fra forældre, oplysende faktabokse, test dig selv-skemaer og gode ideer om alt fra skolestart til sengetider, fra fritidsaktiviteter til ferieplaner. Med andre ord: Lystlæsning om livet som familie med skolebørn!

Bogen følger op på den populære familiehåndbog Den store Far, mor & børn værd at vide om barnet 0-6 år nu trykt i 20.000 eks.

DEN STORE BOG OM SKOLEBØRN
Værd at vide om barnet 6-10 år
af Lola Jensen
304 sider, 299 kroner

Udkommer torsdag den 2. maj.