Den store Far, mor & børn

Lola Jensen. - Foto: Malene Korsgaard Lauritsen

Læs årets familiebog "Den store Far, mor & børn", skrevet af Go'morgen Danmarks familieekspert Lola Jensen

Endnu en bog om børne- og familieliv? Jamen, dem har vi da så mange af.

Det er muligt, men hele Danmarks familieekspert Lola Jensen er ikke i tvivl om, at der er brug for netop Den store Far, mor & børn.
I Gomorgen Danmark giver Lola uge efter uge familien Danmark gode råd og ideer til familieliv, opdragelse, børns udvikling osv. Som foredragsholder møder hun hvert år tusindvis af forældre og fagligt personale, og som familievejleder gennem 25 år har Lola set alt og hendes humoristiske, fordomsfri, løsningsorienterede stil har gjort hende til et ikon blandt både forældre, personale og børn!
Alle erfaringerne samles nu i håndbogen Den store Far, mor & børn, hvor Lola i sin karakteristiske, uhøjtidelige og slagfærdige stil fortæller alt, der er værd at vide for småbørnsforældre i dagens Danmark.

Bogen er fyldt med levende og aktuelle eksempler, og læseren guides rundt i livet som forældre fra graviditeten, fødslen og den første tid med barnet, over amningens ABC, sut, søvn, bad, tandbørstning, bleer og potter, sygdomme, læger og tandlæger, til søskende, aktiviteter/lege, institutioner, udviklingsfaser og meget, meget mere.
Endelig behandler Lola en række temaer, der går på tværs af børnenes alder, bl.a. ferier, parforholdet, bedsteforældre, døden, skilsmisse. Overalt tænker Lola barnet ind i en helhed for børn står ikke alene; de indgår i familier og venskaber, der betyder en masse for deres trivsel og udvikling.

Lolas touch med virkeligheden ses i bogens nybrydende layout. Her er sagt farvel til glansbilleder og modelbørn og velkommen til farver, figurer og vild kreativitet. Den store Far, mor & børn er ikke pligtlæsning det er en lystvandring gennem barnets liv og udvikling fra 0-6 år.

Lola Jensen
Den store Far, mor & børn håndbog i godt familieliv
Isbn: 978 87 7467 052 0
381 sider, 299 kr.

Den store Far, mor & børn. - Foto: Lonnie Hamborg
Foto: Lonnie Hamborg