Det kimer nu til julefest!

Både mennesker og nisser fester ved juletid. Fotograf: Dorte J. Thorsen Foto: Erwin Wodicka/Erwin Wodicka - wodicka@aon.at

Gå julen i møde i selskab med N.F.S. Grundtvig og Jakob Knudsen i tre nye bind i den smukke salmeserie fra Taarnborg og Kristeligt Dagblads Forlag.

Advent er tid for salmer og samvær frem mod julefesten. Det understreges med tre nye, smukke bind af salmeserien fra Taarnborg og Kristeligt Dagblads Forlag, illustreret af John Olsen, Maja Lisa Engelhardt og Per Bak Jensen.

Domprovst i Odense Henrik Wigh-Poulsen har gennem mange år beskæftiget sig indgående med Jakob Knudsens liv og værk, bl.a. i bøgerne Hjemkomsten og det åbne land og Vær mig nær. Det er derfor med største oplagthed, at han kaster sig over Knudsens
smukke aftensang om de TUNGE, MØRKE NATTESKYER.

LÆS MERE: Bind 1-3, 4-6 og 7-9 af Salmeserien

Forfatter og debattør Bente Hansen har brugt et langt liv på at kredse om kristendommen. For hendes far var Grundtvigs DET KIMER NU TIL JULEFEST yndlingssalmen, og sådan er det også blevet for forfatteren, ikke mindst fordi den så smukt udtrykker det selv at være i bevægelse akkurat som Gud julenat bevægede sig ned til menneskene i skikkelse af det barn, der kom til jord.

Ingen dansk salmeforfatter har kunnet fortælle bibelhistorie som Grundtvig. Og DER SAD EN FISKER SAA TANKEFULD er mesterlig i sin beskrivelse af fiskeren Peter, der hørte Jesus fortælle og besluttede sig for at forlade båden for at blive menneskefisker en bevægelse rektor Lars Ebbensgaard kender fra Lemvig, hvor både missionen og fiskeriet står stærkt.

TUNGE, MØRKE NATTESKYER
Tekst: Henrik Wigh-Poulsen, illustrationer: John Olsen
ISBN 978 87 7467 080 3

DET KIMER NU TIL JULEFEST
Tekst: Bente Hansen, illustrationer: Maja Lisa Engelhardt
ISBN: 978 87 7467 081 0

DER SAD EN FISKER SAA TANKEFULD
Tekst: Lars Ebbensgaard, fotografier: Per Bak Jensen
ISBN: 978 87 7467 082 7

Bindene er 32-36 sider, illustreret og indbundet
Hvert bind koster 99 kr.

Udkommer fredag den 25. november