Det ordentlige menneske (hardback)

Det er blodigt præcist og morsomt og stedvis én af mange års væsentligste danske debatbøger. Sådan skrev Jyllands-Posten, da DET ORDENTLIGE MENNESKE udkom i 2009. Siden er bogen solgt i 5 oplag. Nu foreligger den endelig som hardback - til kun 149 kr.

DET ORDENTLIGE MENNESKE er et opgør med offermentalitet, egoisme og dårlige undskyldninger og en hæsblæsende tur gennem en epoke på flugt fra god gammeldags ordentlighed. Hvordan kom vi fra pligtkulturen til rettighedskulturen? Fra at yde til at nyde? Fra høkassen til Stein Bagger? Og er der en anden vej?

LÆS OGSÅ: Det ordentlige menneske

Ja, man kan blive det ordentlige menneske, man allerede har i sig. Skønheden og tilfredsstillelsen ved at gøre sin pligt og være der for andre er ikke uvæsentlig. Det ordentlige menneske giver sit eget liv værdi ved at give andre menneskers liv værdi. Dét er en genvej til et fællesskab uden de store utopiske armbevægelser.

PRESSEN SKREV:
Der er masser af X-faktor på spil, når Henrik Jensen skælder ud på tidsånden og efterlyser det ordentlige menneske Berlingske

En fremragende opsang til nutiden Kristeligt Dagblad

Det er blodigt præcist og morsomt og stedvis én af mange års væsentligste danske debatbøger 5 stjerner Jyllands-Posten

HENRIK JENSEN (f. 1947) er historiker, anmelder, klummeskribent, kommentator og forfatter til bl.a. Ofrets århundrede og Det faderløse samfund.

Henrik Jensen
DET ORDENTLIGE MENNESKE, hardback

254 sider, 149 kr.
Isbn 978-87-7467-110-7
Udkommer den 27. januar 2012