Find motivationen

Tingene bliver sat på spidsen og udfordret, når Xinxin med sit dansk-kinesiske blik stiller skarpt på sine omgivelser og undersøger, hvad der mon blev af motivationen i det danske samfund.

”I skolen og på arbejdspladser bliver der ikke brugt megen tid på, hvordan vi motiverer os selv og hinanden. Man går åbenbart ud fra, at mennesket er født flittigt og fyldt med motivation. Men hvad gør man hvis man mod samfundets forventninger ikke er motiveret til de opgaver, man mødes med?” - Xinxin Ren Gudbjörnsson

Vi kan alle blive bedre til at definere vores mål og skabe den forandring, vi ønsker i livet, og det kræver hverken streng disciplin eller en umenneskelig indsats at finde motivationen frem. Xinxin er født og opvokset i Kina, men kom til Danmark, da hun var 12 år – og lige siden har hun prøvet at forstå dansk kultur, opdragelse og arbejdsliv.

FIND MOTIVATIONEN er fuld af tankevækkende pointer, overraskende historier og klare råd til alle, der gerne vil motivere sig selv og andre til at skabe forandring i livet.

Xinxin Ren Gudbjörnsson (f. 1978) er cand.ling.merc. i kommunikation, foredragsholder, kommentator og coach, blandt andet kendt fra DRprogrammerne Tigermor og lektiekuren og Xinxin og de fortabte indvandrere.

HENT PRESSEBILLEDER

Find motivationen
Den kommer ikke af sig selv

164 sider
199,95 kr.

Bogen udkommer den 28. august 2015