Lilien paa Marken og Fuglen under Himlen

Maja Lisa Engelhardt står bag monotypierne "Lilien paa Marken og Fuglen under Himlen".

Pragtudgivelse åbner tre af Kierkegaards vigtigste taler på ny. UDSOLGT

Vores største filosof hedder Søren Kierkegaard. Vores største kender af Kierkegaard hedder Niels Jørgen Cappelørn. Og en af vore helt store billedkunstnere hedder Maja Lisa Engelhardt.

I vinteren 2010 udkom denne pragtudgave af et af Cappelørns og Engelhardt yndlingsskrifter hos Kierkegaard de tre taler om, hvor meget vi mennesker kan lære af liljerne på marken og fuglene under himlen. Har man nogensinde haft behov for et grundkursus i Taushed, Lydighed og Glæde, er Lilien paa Marken og Fuglen under Himlen det helt rigtige sted at begynde. De tre taler hører til blandt de mest udfordrende og vedkommende tekster i Kierkegaards forfatterskab. Og så er de en fantastisk hjælp til aldrig mere at bekymre sig!

Læs også: Gud taler i tavsheden

Kierkegaards tre taler om ikke at bekymre sig har noget at sige til alle. Med Niels Jørgen Cappelørns engagerede efterskrift og Maja Lisa Engelhardts 19 kraftfulde monotypier bliver Lilien paa Marken og Fuglen under Himlen nu igen tilgængelig for enhver. Og for første gang sker det i illustreret form.

SØREN KIERKEGAARD
m. efterskrift af Niels Jørgen Cappelørn og monotypier af Maja Lisa Engelhardt
LILIEN PAA MARKEN OG FUGLEN UNDER HIMLEN
TRE GUDELIGE TALER
Isbn 978-87-7467-046-9

BOGEN ER UDSOLGT FRA FORLAGET. VI HENVISER TIL www.ANTIKVARIAT.NET

I alt 19 monotypier skabt af Maja Lisa Engelhardt pryder "Lilien paa Marken og Fuglen under Himlen". -- Foto fra bogen.