LIVET ER I DET MINDSTE EN HISTORIE VÆRD

I sin nye samling livsbetragtninger beskriver ERIK LINDSØ, hvordan vi kan fortælle vores liv og hvordan vores liv kan få mening af fortællingens kraft.

Enhver livshistorie er et tilbageblik, som rummer beretninger om tro, håb og kærlighed om det største, der findes. Vi fortæller vores lykke og vores ulykke, vores stjernestunder og vores sorger, og vi fortæller dem, så de fletter sig ind og ud af hinanden. Sådan bliver livet til, både når det leves forlæns, og når det forstås baglæns.

Når vi fortæller vores liv for hinanden, deler vi også vores skæbne med hinanden, og skæbnefællesskaberne er de stærkeste fællesskaber, der findes.

I LIVET ER I DET MINDSTE EN HISTORIE VÆRD deler Erik Lindsø rundhåndet ud af de sørgmuntre, morsomme, bevægende og livsnære historier, han har samlet op i litteratur og hverdagsliv. Her er en bog, som oser af en fortælleglæde, der smitter læseren med fortællelyst.

Når vi fortæller, sætter vi noget sammen, som er gået i stykker.
- Karen Blixen

ERIK LINDSØ (f. 1954) er højskolemand, kulturjournalist og foredragsholder. Han har tidligere udgivet de populære livsbetragtninger "Der er nu noget ved livet, man ikke finder andre steder."
 
Erik Lindsø
LIVET ER I DET MINDSTE EN HISTORIE VÆRD
Livsbetragtninger

200 sider, 249,95 kroner 
 

Hent pressebilleder her