Manddomsprøven - powerkvinderne kommer

Magten er ved at skifte køn. Og hvis ikke mændene finder en ny rolle, står de tilbage som taberne. Velkommen til MANDDOMSPRØVEN! Udkommer fredag den 23. september.

Powerkvinderne er ved at tage magten - ikke bare i hjemmet, men på uddannelserne, på jobbet og i medierne. Mange mænd ser lamslåede til. Hvad sker der? Hvorfor? Hvad kan de gøre, hvis de ikke vil løbes over ende?

MANDDOMSPRØVEN er et sagligt, humoristisk og konstruktivt indspark i debatten om de historisk store forandringer i forholdet mellem kønnene. Bogen er skrevet af to mænd, som selv lever med en powerkvinde, og er baseret på ekspertviden, den nyeste forskning og personlige erfaringer.

HØR OGSÅ: Lars Henriksen i studiet hos Poul Friis i P1 Formiddag (eksternt link)

Bogen fortæller om konsekvenserne af, at kvinden er det nye stærke køn. I fire store interviews fortæller mændene bag direktør og tv-vært Pernille Aalund, toppolitiker Lene Espersen, medicinalchef Camilla Hartvig og adm.dir. Sheela Søgaard desuden om, hvordan de tackler livet med en powerkvinde. Og til sidst giver forfatterne deres 11 bud på, hvordan manden håndterer den nye virkelighed.

LARS HENRIKSEN (f. 1975) er journalist på Kristeligt Dagblad og har tidligere skrevet bøgerne Tilbage til livet (2005), Min far (2007) og Dobbeltgængeren - en biografi om Troels Trier (2008).

ERIK HOLM (f. 1972) er journalist og redaktør i Mediehuset Ingeniøren.

Lars Henriksen og Erik Holm
MANDDOMSPRØVEN - powerkvinderne kommer
215 sider, 249 kr.
ISBN 978-87-7467-084-1
facebook.com/manddomsproeven