Skabt til godhed

Desmond og Mpho Tutu. - Foto: Omslag fra bogen

Glæd dig til at læse bogen, hvor Desmond og Mpho Tutu fortæller om den godhed, der overvinder alt

Lyt til P1 Eksistens' interview med Mpho Tutu her.

At skabe sig et liv, der rummer skønhed, er et valg. Vi har friheden til selv at vælge, hvordan vi vil bruge de talenter eller de udfordringer, vi har fået.

Uanset, hvor Desmond Tutu kommer frem, spørger folk ham om det samme: Du har set så meget ondt. Hvordan kan håbet og glæden fylde så meget hos dig? Hvordan kan du vide, at det gode vil vinde? Denne bog er Tutus svar. Sammen med sin datter Mpho fortæller han om den godhed, der overvinder alt.

Når en mor lærer sit barn verden at kende, er det godheden, der viser barnet vej. Når et ensomt menneske, bliver hjulpet af andre, er det godheden, der møder ham. Og når en bøddel bliver hjulpet af sit offer, er det godheden, der sejrer. Det vil den altid gøre, siger Desmond Tutu. For vi er skabt til det gode.

Skabt til godhed er en rejse gennem Desmond Tutus liv, fyldt med rørende møder og store øjeblikke. Det er også en bevægende rejse ind i Tutus spiritualitet, hvor Guds godhed og varme møder mennesker. Og det er en håndsrækning til alle os, der længes efter godheden i vores liv. Den er der allerede, siger Desmond Tutu. Lev den ud!

Isbn 978 87 7467 050 6
254 sider
299,-
Indbundet (m. smudsomslag)